Bútorok

Bútorok

Mire számítson ha minket választ?

A tökéletességre törekszünk.

1

A jó dolgokhoz idő kell.

Nálunk a minőség előnyt élvez a mennyiséggel szemben, éppen ezért bútorainkra várni kell, nem is keveset (akár 2 hónapot is). Tudjuk, hogy ez napjainkban frusztráló lehet, de megéri.

2

Testre szabott méretek.

Ön is tudja, hogy mennyire jó érzés felvenni azt a zakót amit a szabó az Ön méretei alapján készített el. Nálunk a bútorokat magához igazítva is le tudjuk gyártani, így azok pontosan passzolni fognak Önhöz.

3

Készterméket adunk át.

Számunkra egy bútor a szakemberek által elvégzett munka kész végeredménye, nem pedig egy kirakós amit a megrendelőnek kell összeillesztenie magának otthonában.

4

Az Ön ízlése szerint dolgozunk.

Nálunk a bútorok minden részletét a vevő határozza meg. Legyen szó a kárpitozásról, a fényezésről, az ülőfelület keménységéről vagy a további, egyedi extrákról.

5

Még a holdra is kivisszük.

A termékek kiszállítása során az elkészült bútorod egy műkincsként kezeljük, éppen ezért a legfelső emelet legbelső szobájába is kivisszük, hogy biztosak legyünk a sérülésmentes átadásban.

6

Hazai mesterek munkája.

Bebizonyítjuk, hogy a Magyarországi bútoripar is képes a prémium termékek előállítására, ezután az “olasz bútor” kifejezés csak egy jól hangzó marketingszöveg lesz.

7

Túlélésre készítve.

A tartósság jegyében még a legjelentéktelenebbnek tűnő összetevőkre is nagy figyelmet fordítunk. Bútoraink tartószerkezete tömörfából készül, a kárpitok közül csak a legjobbak találhatóak meg a kínálatunkban, sőt még felhasznált cérna típusát is megfontoltan választottuk ki.

Az alábbi helyeken is találkozhat bútorainkkal: