Párizs hintafotel

A megnyugtató kényelem

Fontos, hogy rohanó világunkban legyen egy olyan biztos hely, ahol a pihenés valóban a testi – lelki feltöltődést jelenti számunkra. Az általunk gyártott hintafotel elhozza Önnek a relaxálás egy magasabb szintjét, ahol a szieszta során valóban megnyugvásra lel!

  • 8 rejtett csapágyon mozgó szerkezet
  • Bükk és fenyő vázrendszer
  • Szabadpárnás vagy fixrugós ülőfelület
  • Normál vagy mélytűzött háttámla
  • Több mint 3000 féle bevonóanyag

Gördülékeny és hang nélküli mozgás

A hintafotel könnyed mozgását 8 csapágy segítségével értük el. Ennek a technológiának köszönhetően a hintafotel talpa egy helyben áll mozgás közben, ezáltal nem sérti fel a járófelületet. A hintafotel váza bükk és fenyő fából épül fel, így biztos lehet abban, hogy ez a masszív felépítésű bútor az évek múlásával is bírni fogja a megterhelést.

A kényelem új szintje

Ez a hintafotel felül fogja múlni várakozásait, ugyanis kialakításának köszönhetően extra kényelmes, hosszan tartó ülés után sem fáradunk el benne. Felépítését tekintve a legmodernebb anyagok felhasználásával készül, ezáltal a hintafotel időtálló lesz, tartós használatbavétel esetén is.
Az általunk kínált bútorszövetek, bőrök és műbőrök között biztosan megtalálja az Ön ízléséhez legjobban passzolót. Ezek között a bevonóanyagok között talál olyat ami vízzel könnyen tisztítható, antiallergén, lángálló, vagy akár macskakarmolás álló.

Főbb tulajdonságok

A hintázás előnyei:

Hintázni mindenki szeret, de miért is olyan nyugtató hatású ez a tevékenység?

A hintázás élményét magzatként már az anyaméhben megtapasztaltuk, és ez az érzés egész életünkben végig kísér minket.
Gyermekként rengeteget hintáztunk, majd felnőttkorban a hintaágyban való ellazulás élménye nyújt nekünk máshoz nem hasonlítható élményt. 
Stresszes helyzetekben, mint például több ember előtt való szónoklás közben sokan azzal nyugtatják magukat, hogy a beszéd közben enyhén előre-hátra mozgunk. 

A hintafotellel újra átélhetjük gyermekkorunk legmelengetőbb érzését, a ringatózást. Ez az élmény oldja a feszültséget, így hamar képesek vagyunk kiszakítani magunkat a rohanó világ gondjai közül és átadni magunkat az ellazulás élményének. A hagyományos hintafoteleknél a mozgást lendületből kell fenntartani, így nem tudunk a megfelelő mértékben a relaxálásra koncentrálni. Ezzel ellentétben, a mi hintafotelünk csapágyakon történő mozgásához nem szükséges az erőkifejtés, ezáltal nyugodtan koncentrálhatunk a lényegre, a pihenésre. 

A megfelelő relaxációnak köszönhetően nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lesz az életünk. A relaxáció javítja az immunrendszer állapotát, segít a gyorsabb elalvásban, és azt sokkal pihentetőbbé teszi.

Árak:

Az árak Forintban értendőek, és tartalmazzák az ÁFÁ-t.
A hintafotelre gyárilag 1 év garanciát vállalunk.

Párizs hintafotel alapár:

319.000Ft
+5,8 méter bevonóanyag

Normál háttámla
8 csapágy
Rugós vagy szivacsos ülőfelület
90 x 95 x 105 cm
(szélesség x mélység x magasság)

Rendelhető extrák:

Tűzés felár: 13 000 Ft.+ 0,3 m bevonóanyag.
Swarovski kristály felár: 13 000 Ft.
Dísz-szegezés felár: 18 000 Ft.
Díszpárna: 4 500 Ft. +0,6m bevonóanyag
Egyedi méret: +15% felár
Valódi bőrrel kárpitozás: +15% felár

Felkeltettük érdeklődését?

Látogasson el budapesti mintaboltunkba, ahol:

megtekintheti a Párizs hintafotelt

– válogathat bútorkárpit kínálatunkból

– segítünk bútora összeállításában