Cégünk több mint 24 évvel ezelőtti indulása óta rengeteget változott a világ, de úgy tűnik, hogy kezdeti filozófiánk napjainkban egyre fontosabbá válik.

Célunk

A Stylfa bútor létrejöttének gondolata akkor fogalmazódott meg bennünk, amikor láttuk, hogy a piacon egyre inkább teret nyerő, silány minőségű bútorok elárasztják az otthonokat, majd azok néhány évnyi használata után egyszerűen felmondják a szolgálatot. Szerintünk egy bútor ettől sokkal többet érdemel.

Ekkor határoztuk el, hogy létrehozzuk a céget, melynek célkitűzése a hosszú távra szólókivételes megjelenésű bútorok alkotása, ami a tömeggyártás árnyékában töretlen küldetést jelent számunkra.

“Az élet akkor szép és kényelmes, ha szépen és kényelmesen éljük.” – Száraz Miklós György

Gyártási folyamat

Termékeinket asztalos és kárpitos mestereink legjobb tudásuk szerint, egymást ellenőrizve készítik, azokat a legapróbb részletekig megmunkálva.

A széles körben elterjedt pozdorja szerkezetek helyett mi valódi tömörfával dolgozunk, válogatásunkban csak a legjobb minőségű kárpit anyagok és szivacsok találhatóak meg, ezzel eleget téve szigorú minőségi követelményeinknek. A gyártási folyamat végére az így létrejövő bútorainknak szinte már lelkük van, nem csupán egyszerű használati tárgyak.

Fejlődés

Néhány évvel ezelőtt cégünk egyesült a miénkhez hasonló nézeteket valló, a nagy múltra visszatekintő Szék és Kárpitosipari Vállalat (SZKIV) egyik utódjával, így tudásunk egyesítése révén, speciális gépparkunkkal a korábbinál is precízebb, testreszabottabb termékekkel tudjuk ellátni vásárlóinkat.

Szenvedély

Eddigi pályafutásunk során megszámolhatatlan mennyiségű egyedi bútorral gazdagítottuk hazai és külföldi megrendelőinket, köztük családokat, vállalatokat, éttermeket, állami szervezeteket.

A megrendelés mennyiségétől függetlenül, kiemelt figyelemmel készítünk el minden egyes bútort, már-már szenvedélyünk a tökéletesre törekvés.

“Valami különleges részének lenni minket is különlegessé tesz”