A kijelzők különböző színvisszaadásából eredő reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Carabu

7.600 Ft8.780 Ft / méter

Az AquaClean Carabu egy lángálló és antiallergén kárpitanyag, mely víz segítségével könnyen tisztítható. Emellett rendkívül magas kopásállósággal rendelkezik. Mintázata első ránézésre a bőrök megjelenésére emlékeztet.

méter

Az árak Forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t!

Leírás

Az AQUA CLEAN technológia alkalmazása során, a bútorszövet minden egyes szövetszálát egy láthatatlan bevonattal fedik be, melynek következtében a szennyeződés nem tud bejutni az anyag belsejébe. Tiszta víz hatására, a felületen megtapadt friss szennyeződés feloldódik, s akár egy papírtörlővel is könnyedén eltávolítható! Az oldószeres, vagy régi beszáradt szennyeződések nem távolíthatóak el maradéktalanul!

A szövet felületéről a szennyeződések egyszerű nedves pamutruhával eltávolíthatóak. Nedvesítsen be vízzel egy tiszta törlőruhát, majd körkörös irányba óvatosan törölgesse a foltot. A törögetés következtében a folt eltűnik. A SZENNYEZŐDÉS, CSAK KÖZVETLENÜL A KELETKEZÉST KÖVETŐEN TÁVOLÍTHATÓ EL MARADÉKTALANUL! Könnyen tisztítható szennyeződések például: étel és üdítőital származék, zsír, olaj, csokoládé, fagylalt, tea, kávé, tej, vörösbor, golyóstoll. FIGYELEM! Az oldószeres szennyeződésekre nem vonatkozik az anyag Aqua Clean tulajdonsága (pl.: festék, alkoholos filc, lakk filc, ruhafesték, stb.) Alacsony hőfokon, tiszta vízben mosógépben is mosható.

További információk
Típus

Minta

Kopásállóság

250.000 MartinDale

Szélesség

140 cm ± 2cm

Súly

410 g/m²

Összetétel

50% Poliészter, 35% Akril, 15% Poliamid

Extra tulajdonság

, ,

Gyártó

Gyakori kérdések:

❈ Miért pont tőlünk?

Kínálatunkba csak azokat a kárpitokat emeltük be, melyeket bátran ajánljuk saját bútorainkhoz is.

❈ Mit jelent a MartinDale?

Ez az adott kárpit kopásállóságára utál, hogy milyen strapabíró az anyag felülete. Részletek ⇨

❈ Mikor érkezik meg a termék?

A bútorszöveteket megrendelésre értékesítjük, így azok külső raktárokról érkeznek, bizonyos esetekben külföldről. A szállítási idő típusonként változhat, akár 3-21 nap közötti időtartamot is igénybe vehet.

❈ Hogyan tudok fizetni?

Fizethet előre utalással, személyes átvétel esetén készpénzzel vagy bankkártyával, házhoz szállítás esetén készpénzes utánvéttel.

❈ Visszaküldhetem az anyagot?

A bútorszöveteket méretre vágjuk Önnek, így ezekre a termékekre nem érvényes a 14 napon belüli visszaküldés lehetősége. Kérjük megrendelés során ezt vegye figyelembe.

AquaClean