Üzleti szempontból a szálláshelyek és vendéglátó egységek belső megjelenése nagymértékben meghatározza az oda érkező fizető vendégek közérzetét. Nagyon fontos az első benyomás. Egy környezetbe illő, kényelmes bútor pozitívan befolyásolhatja a betérő vendég megítélését, így az potenciális törzsvendéggé válhat.

Sorolható pad
Sorolható pad
Sorolható pad
Éttermi pad

SOROLHATÓ PADOK

A sorolható pad az éttermek és a szállodák potenciális ülőbútora, de praktikussága által az otthonokban is megállja a helyét. Méretben, alakban és színben is a helyiség adottságaihoz, megrendelőnk ízléséhez alakítjuk bútorainkat.

Vállajuk szállodák, éttermek, kávézók, közösségi helyiségek részére, különböző komfortfokozatú és minőségi igényű kárpitozott padok, székek, kanapék legyártását, akár egyedi tervek alapján!

RAKÁSOLHATÓ SZÉKEK

A vendéglátóhelyek számára a bútorok kényelmén és megjelenésén túl fontos szempont azok praktikussága.

Rakásolható székeink előnye, hogy azok gyorsan egymásra helyezhetők, így igény esetén sokkal könnyebb azokat tárolni, kis helyen is elférnek.

A tömörfából készült, nyikorgásmentes székeink nagy kopásállóságú bútorszövetekkel kombinálva tökéletes választássá válnak a nagy forgalmú helyek vendégeinek kiszolgálására.

Rakásolható szék
Lisfotels

KÁRPITOZOTT ÜLŐBÚTOROK

Ezek az ülőalkalmatosságok adják a hely atmoszféráját, az érzést arról a közegről, ahol a vendégek eltöltik idejüket.

Kárpitozott bútoraink felépítésénél szintén tömörfát alkalmazunk, hiszen termékeink legyártásánál hosszú távra tervezünk, célunk a maradandó értékek megteremtése. Bútoraink minden részlete megváltoztatható, legyen szó méretekről, formáról, vagy akár az anyagfelhasználásról (szivacs, rugó, stb..).

Igény esetén egyedi bútorokat is legyártunk, nincs minimális rendelési mennyiség.

Egyedi elképzelése van?

Vállaljuk egyedi bútorok gyártását is. Tekintse meg referenciáinkat!

Egyedi gyártás

Az alábbi helyeken is találkozhat bútorainkkal: